C2, C2 AA jatkosarja

LaJy - TuTo   2 - 5

Laitila

Kauden viimeinen sarjapeli

TuTo C2 kauden 2017-2018 viimeinen sarjapeli käytiin Laitilassa LaJyn vieraana. Ottelu alkoi hiukan tunnustellen ja pelin ensimmäinen maali tuli vasta erän puolivälin jälkeen kun Jankku sai tehtyä TuTolle ensimmäisen maalin. Ihan erän lopussa Pauli pääsi häkittämään vielä toisen ja ensimmäiselle erätauolle lähdettiin 2-0 tilanteessa.

Toisen erän alussa pojat hiukan löysäilivät ja päästivät vastustajan pyörittämään ja tilanne olikin pian 2-1 LaJyn tehdessä ensimmäisen maalinsa. Ajassa 27:23 Jankku onnistui kuitenkin kasvattamaan eron 3-1 ja TuTon useasta jäähystä huolimatta peli pysyi näissä lukemissa erän lopulle asti, kunnes LaJy otti ylivoimalla maalivahdin pois ja Rasse sai vedettyä omasta puolustuspäästä kiekon LaJyn tyhjään maaliin. Erätauolle siis lukemissa 4-1.

Kolmas erä oli meidän pojilta hieman himmailua, LaJy pääsi kaventamaan ylivoimalla tilanteen 4-2, mutta erän lopulla Lehto sai vielä kiekon häkkiin. Pelin lopputulos 5-2 ja sarjan viimeiset pisteet kirjattiin TuTolle.